Bu Yaz Havuza Gitmek Hayal Olacak! İşte İstanbul 2024 Havuz Fiyatları

Bu Yaz Havuza Gitmek Hayal Olacak! İşte İstanbul 2024 Havuz Fiyatları
Sıcakların gelmesiyle birlikte havuzlara olan ilgi arttı. Ancak 2024 havuz fiyatları adeta cep yakıyor. Fiyatlarda 10 bin TL’ye kadar tarife olması tepki çekti.

İstanbul’da sıcak aylarda en çok tercih edilen etkinliklerden birsi havuzlar. Pek çok lüks otel yaz günlerinde kapılarını havuza girmek isteyenlere açarken günübirlik havuz keyfi yapmak isteyenler için bu yaz durum farklı olacak. En pahalısı 10 bin TL olan havuz fiyatları bu yıl cep yakacak. Üstelik pek çok otelin fiyatlandırmayı Euro üzerinden yapması da sosyal medyada tepki çekmiş durumda.

İşte 2024 Havuz Fiyatları

Lüks otelleri tercih edenler için fiyatlar önceki yıllara göre 3-4 kat artmış durumda. Günlük 250 Euro ve 300 Euro arasında değişen fiyatlar ile havuz imkanı sağlanan otellerde günlük fiyat 10 bin 400 TL’ye kadar çıkıyor. Bazı oteller öğle yemeği dahil paket sunarken bu seçenekte ise fiyat 350 Euro olur. Bir kişinin bir günlük havuz keyfi için 12 bin TL ödemesi gerekirken hafta sonu tarifelerinde fiyatların yaz aylarında daha da artması bekleniyor.

istanbul-2024-havuz-fiyatlari.jpg

En uygun havuz fiyatı ise Büyükada gibi bölgelerde hizmet veren The Roof Ada Otel gibi seçenekler oldu. İstanbul'da havuza girilecek yerler arasında yer alan bu merkezde hafta içi ve hafta sonunda aynı tarife uygulanıyor. Günlük havuz fiyatı 400 TL.

İstanbul’da En Ucuz Havuz Fiyatı Nerede?

İstanbul’da en ucuz havuz fiyatlarına ulaşmak isteyenler için öne çıkan seçenek spor merkezleri. Bu merkezlerde paket fiyatlar da alınabildiği gibi otellere göre daha uygun fiyatlar ile havuza girmek mümkün. Bazı spor kulüplerinin sadece üyelik ile kabul ettiği seçeneklerde de otellerdeki 1 günlük fiyata 1 yıl boyunca havuza girmek mümkün olabiliyor.

istanbul-gunubirlik-havuz-fiyatlari.jpg

Günübirlik havuz fiyatları 2024 itibariyle bu şekilde. Türkiye’de özellikle tatil için fırsatı olmayanlar İstanbul günlük kapalı havuz fiyatları araştırırken günübirlik yüzme havuzu İstanbul’da oldukça fazla. Ancak fiyatlandırmalarda yoğun ilgi olduğundan dolayı rekabet yaşanmıyor.