Turkcell’den Abonelerine Büyük Sürpriz: Paketler İkiye Katlanıyor

Turkcell’den Abonelerine Büyük Sürpriz: Paketler İkiye Katlanıyor
30. yıl kutlamalarını başlatan Turkcell, tüm aboneleri için geçerli yeni kampanyasını duyurdu. Tüm paket hakları ikiye katlanacak.

Turkcell bugün yaptığı kampanya tanıtımı ile tüm Türkiye’de gündem oldu. Son dönemlerde özellikle yurt dışı internet kullanımların normalden fazla olması nedeniyle eleştirilen Turkcell, bu tartışmaların ışığında yeni bir kampanya başlattı.

30YIL SMS’i İle Tüm Haklar İkiye Katlanacak

Turkcell’in yeni kampanyasından tüm aboneler yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin telefonların SMS bölümüne giriş yaparak 30YIL yazması yeterli. SMS gönderimi sonrasında gelecek bilgilendirme mesajı ile paket hakları iki kat olarak kullanılabilecek.

30 yıllık sektör deneyimi ile Türkiye’nin en fazla aboneye sahip operatörlerinden birisi olan Turkcell’in bu kampanyası üstelik kişilere özel olarak sunuluyor. Herhangi bir limit ya da kısıtlama olmaksızın mesaj ile bilgilerini katlayan kişilerin mevcut paket haklarındaki SMS, konuşma ve internet GB haklarının tamamı ikiye katlanarak kullanılabilir hale geliyor.

turkcell-ikiye-katlama-kampanyasi.jpg

Turkcell İkiye Katlama Kampanyasından Nasıl Yararlanır?

Turkcell’in duyurduğu kampanyaya katılım basit bir SMS işlemiyle gerçekleştirilebiliyor. “30YIL” yazıp 2222’ye gönderilecek SMS sonrasında kampanyaya dahil olabilecek kullanıcılar bu imkandan bir kez yararlanabilecek. Ayrıca kampanyanın süresi de 1 ay olarak duyuruldu. Bu nedenle fırsattan yararlanmak isteyen Turkcell abonelerinin hemen mesaj atması gerekiyor.