Ölümlü Dünya 2 Netflix’e Ne Zaman Gelecek?

Ölümlü Dünya 2 Netflix’e Ne Zaman Gelecek?
Ölümlü Dünya 2 için sinemalar sonrasında gözler Netflix’e çevrildi. Ölümlü Dünya 2 Netflix’e n zaman gelecek? İşte o tarih…

Türkiye’de ilk filmiyle büyük izlenme oranlarına ulaşan Ölümlü Dünya sonrasında Ölümlü Dünya 2 de vizyona girdi. 1 milyon seyirci barajını kısa süre içerisinde aşan film, 1 Aralık 2023’te vizyona girmişti. Ölümlü Dünya 2 izlenme sayısı vizyon sonrasında 1.25 milyon olarak açıklandı. Bu izlenme sayısının düşük kalmasındaki en önemli etkenlerden birisi ise Netflix’ti. Filmin Netflix’te de yayınlanacağının duyurulmasının ardından filmi izlemek isteyenlerin büyük bir bölümü Netflix yayın tarihini beklemeye başladı. Peki, Ölümlü Dünya 2 Netflix’e ne zaman gelecek?

İşte Ölümlü Dünya 2 Netflix’te Yayın Tarihi

Ölümlü Dünya 2’nin vizyon sürecinin sona ermesinin ardından Netflix’teki performansı takip edilecek. Ölümlü Dünya 2 Netflix yayın tarihi 3 Mayıs olarak açıklandı. Bu nedenle 3 Mayıs itibariyle Netflix’te Ölümlü Dünya 2 izle seçeneği aktif hale gelecek. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Sarp Apak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit gibi ilk filmin efsane oyuncularının yer almaya devam ettiği Ölümlü Dünya 2’de Mermer ailesinin hikayesi kaldığı yerden devam ediyor.

olumlu-dunya-2-netflixe-ne-zaman-gelecek.jpg

Ölümlü Dünya 2 Konusu

Ölümlü Dünya 2 konusu, Mermer ailesinin önemli üyesi Zafer’i kurtarmak. Son bir vurgun planı yapan Mermer ailesi, zorlu planı kusursuz bir şekilde işlemek zorundadır. Ali Atay ve Feyyaz Yiğit’in kaleminden çıkan Ölümlü Dünya 2 konusu, son dönemlerin en iyi açılış yapan filmlerinden birisi olmuştu.

İşte Ölümlü Dünya 2 fragmanı;