Bayhan’dan Yıllar Sonra Gelen Hanife İtirafı: Yalandı

Bayhan’dan Yıllar Sonra Gelen Hanife İtirafı: Yalandı
Popstar yarışmasıyla Türkiye’de tanınan Bayhan verdiği son röportajında evlilik programına katılmasının tamamen kurgu olduğunu söyledi.

Türkiye’de bir döneme damga vuran Popstar yarışmasının en farklı isimlerinden birisi Bayhan olmuştu. Yarışma sonrasında müzik kariyerine devam eden şarkıcının Zuhal Topal’ın evlilik programına katılmasıyla herkesi şaşırtmıştı. O dönemlere dair yıllar sonra özel itiraflarda bulunan Bayhan, Zuhal Topal’ı da zora sokacak açıklamalar yaptı.

Hanife’yle Evlenmek İstemişti

Popstar yarışmasıyla ünlenen Bayhan bir dönem de Zuhal Topal'a katılarak Hanife'ye talip olmuştu. Özlem Esra Ada’nın sunduğu “Pembe Masa” programına konuk olan Bayhan bu konuda yıllar sonra itirafta bulundu. Programdaki dönemler için hayatının en büyük hatası yakıştırmasını yapan Bayhan, “Hayatımın en büyük hatasıydı, o dönem bir dizi çekiyorduk yapımcıların tavsiyesiyle reklam amaçlı gittim, tamamen sahte, tamamen kurgu üzerine bir program. Girdiğim günden sonra kurtulmak için çok uğraştım. Bu da böylece benim en büyük hatam olmuş oldu.” dedi.

bayhan-gurhan.jpg

Son dönemlerde yeni tarzı ve şarkı yorumlarıyla yeniden gündemde olan Bayhan Gürhan, bıraktığı bıyıklarla dahi konuşulmayı başardı.