Evleneceksen Gel’in Solmaz Çiros Öyle Bir Değişti Ki….

Evleneceksen Gel’in Solmaz Çiros Öyle Bir Değişti Ki….
Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekranlara gelen Evleneceksen Gel’in favori ismi Solmaz Çiros’un büyük değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Bir döneme damga vuran Evleneceksen Gel programı, Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla büyük ilgi görüyordu. Yıllar sonra programa yasak gelmesiyle ekranlara veda eden evlilik programında unutulmayan isimlerden birisi de Solmaz Çiros’tu. Dansları, sözleri ve kıyafetleriyle programın en gözde ismi olan Solmaz Çiros, yıllar sonra yeniden ortaya çıktı. İmaj değiştiren ve yeni haliyle adeta tanınamayan Solmaz Çiros’un bu hali sosyal medyada ses getirdi.

Kalça Danslarıyla Türkiye’de Gündem Olmuştu

Programda kendine has tarzıyla kalça dansı yapan Solmaz Çiros, bu anlarıyla adeta sosyal medyanın fenomenlerinden birisi haline gelmişti. Programların yasaklanmasının ardından farklı dizi ve yapımlarda yer alsa da aynı ilgiyi göremedi. Şimdi ise imaj değiştirmesiyle konuşulan Çiros, bambaşka birisine dönüştü. İşte o hali…

solmaz-ciros-estetikli-hali.jpg

solmaz-ciros-yeni-hali.jpg

solmaz-ciros-estetikli-yeni-hali.jpg

Estetik yaptırdığı görülen Çiros aynı zamanda aldığı kilolarla da dikkat çekti. Düğün ve özel etkinliklerde şarkı söyleyerek dans eden Çiros, sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanmaya başladı.