Ünlü Oyuncunun Oğlu Ardahan Toprak Cinsiyet Değiştirecek

Ünlü Oyuncunun Oğlu Ardahan Toprak Cinsiyet Değiştirecek
Türkiye’nin başarılı oyuncularından Çiçek Dilligil’in oğlu cinsiyet değiştireceğini duyurdu. Karar almasının ardından ismini Ayda olarak değiştirdi. İşte detaylar.

Türkiye’de son dönemlerde cinsiyet değiştirme konusunda talep artmaya başladı. Pek çok ünlü ismin yakınlarının cinsiyet değiştirmesi gündem olurken yeni isim Ardahan Toprak oldu. Ünlü oyuncunun oğlu olan Ardahan Toprak cinsiyet değiştirme kararı sonrasında ilk iş olarak adını değiştirdi.

Çiçek Dilligil’in Oğlundan Radikal Karar

Dilek Taşı'nda rol alan Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak, 1997 yılında dünyaya gelmişti. Amerika’da eğitim alan Ardahan Öztoprak’ın burada geçirdiği süreçte kadın kimliğine yöneldiği öğrenilirken durum cinsiyet değiştirme operasyonlarına yöneldi. Fiziksel görünümündeki değişimlerin dikkat çektiği Ardahan Öztoprak’ın operasyonu için sürecin de başlatıldığı öğrenildi

cicek-dilligilin-oglu.jpg

Konuyla ilgili bilgiler ise Gazeteci Seyhan Erdağ tarafından kamuyla paylaşıldı. Anne Çiçek Dilligil ile durumu konuşan gazetesi Erdağ’ın açıklamalarına göre ünlü oyuncu durumu şöyle değerlendirdi; "26 yaşında artık bir birey. Çocuğumuzun yanındayız; aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil... Heves ve marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor biliyorsun; önemli kliniklerden de destek alıyor"