Survivor All Star’da Ortalık Karışıyor! Yunus Emre, Aleyna, Nagihan…

Survivor All Star’da Ortalık Karışıyor! Yunus Emre, Aleyna, Nagihan…
Survivor All Star 2024 yeni bölüm fragmanında Yunus Emre ile Aleyna yine başrolde. İşte çok konuşulan yeni bölüm fragmanı ve yaşananlar…

Survivor All Star 2024’te yarışmalardan çok adadaki ilişkiler ve kavgalar konuşuluyor. Aleyna ile Yunus Emre arasında tüm uyarılarına rağmen yaşanan yakınlık diğer yarışmacıları da etkiliyor. Dün akşam ekranlara gelen eleme gecesinde adadan ayrılan isim Yasin oldu. Yasin’in elenmesi sonrasında ise acil durum konseyinin oluşturulduğu ve konseydeki gündemin, Aleyna, Yunus Emre ve Nagihan arasında yaşananlar olduğu görüldü. Yunus Emre ve Aleyna arasında neler yaşandığı ise izleyen herkesin merak ettiği konuların başında geldi.

survivor-all-star.jpg

Aleyna’dan Konseyde Şok Sözler

Konseyde ilk konuşmayı yapan isimlerden birisi Aleyna oldu. Aleyna "Emre'nin siniri çok farklı bir noktada yani bilmiyorum kendi ailesine, işte kız kardeşine eşine nasıl davranıyor ama..." dedi. Ancak en dikkat çeken çıkış Nagihan’dan geldi.

Gündeme gelmeyen, bilinmeyen olayları anlatmak zorunda kaldığını söyleyen Nagihan, "Şimdi hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım çünkü bir tarafta Yunus Emre var bir tarafta da Aleyna var. Ben Yunus Emre'yi koruyayım derken bu kızla düşman olmak zorunda kaldım itişmelerin kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı" dedi. Yunus Emre bu sözlere karşılık “Ne diyor bu” diyerek savunma yaparken Acun Ilıcalı’nın konseyle ilgili söyledikleri, ortalığın daha da karışacağını net olarak gösterdi.