Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024 İçin Geri Sayım Başladı

Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024 İçin Geri Sayım Başladı
"Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024" çerçevesinde Huawei, ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Huawei, sektör içindeki en güncel teknolojik gelişmeleri, "Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024" çerçevesinde ziyaretçilerine aktaracak.

Huawei tarafından yapılan açıklamada 7 Mayıs 2024 tarihinde Bursa, 10 Mayıs'ta İzmir, 14 Mayıs'ta Antalya ve 16 Mayıs'a Ankara'yı ziyaret edecek olan Roadshow turunda, Huawei'in en yeni ICT ürünleri ve çözümleriyle dolu iki demo tırı, eş zamanlı olarak Avrupa'daki iki ayrı rotada seyahat edecek.

Huawei ürün ve çözümlerinin tanıtımlarını yapılmasının yanı sıra tırlar, sektörün önde gelen uzmanlarının görüşlerini alma fırsatı da sunacak.

Fransa ve İspanya'daki etkinliklerle başlayan Huawei Enterprise Roadshow 2024, gelecek üç ay boyunca 22 ülkede 53 şehri ziyaret edecek.

"Dijital ve Yeşil, Endüstriyel Zekayı Hızlandırın" temasıyla yola çıkan tır, İsviçre, Portekiz, Polonya, Türkiye, Finlandiya, Norveç, İsveç, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Yunanistan, Belçika, Lüksemburg, Sırbistan, Macaristan, İrlanda, Bulgaristan'a seyahat edecek ve Romanya'da tamamlanacak.