Erling Haaland Clash of Clans’ta Karakter Olarak Yer Alacak!

Erling Haaland Clash of Clans’ta Karakter Olarak Yer Alacak!
Manchester City forveti Erling Haaland Clash of Clans ile yaptığı iş birliği sonrasında oyuna dahil oldu. İşte oyundaki golcünün karakterinden detaylar.

Dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan Clash of Clans’ta yeni bir dönem başlıyor. Supercell’in yaptığı iş birliği kapsamında Clash of Clans’ta Manchester City’nin süperstarı Erling Haaland da yer almaya başlayacak. Oynanabilir karakterlerden birisi olan Haaland, oyun tarihinde de bir ilk olacak. Zira bugüne kadar gerçek hiçbir karakterin yer almadığı oyunda, Haaland ile bir ilk başarıldı.

Clash of Clans’ta Erling Haaland Barbar Kral Olacak

Clash of Clans’ta Haaland anlaşması kapsamında futbol temalı bir etkinlik de başlatılmıştı. 1 ay boyunca devam edeceği açıklanan bu etkinlikte, Barbar Kral karakteriyle Haaland da oynanabilecek. Sosyal medyadan duyurulan bu gelişme kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü. Clash of Clans oyuncularını sevindiren bu gelişme, oyunun daha fazla futbol tutkununu da dikkatini çekmesini sağlayacak.

erling-haaland-clash-of-clans.jpg

Erling Haaland’ın yoğun temposuna rağmen Clash of Clans oyununu oynadığı ortaya çıktıktan sonra geliştirici şirket bu iş birliği fırsatını kaçırmadı. Supercell ile yapılan iş birliği kapsamında oyuna dahil olan Haaland, sevdiği oyunda artık kendi karakterini de oynayabilecek. Clash of Clans için açıklama yapan Genel Müdür Stuart McGaw, “Erling Haaland’ın oyunumuzun bir hayranı olduğunu ve bizimle iş birliği yapmak istediğini duyduğumuzda, hayalimiz gerçek oldu” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Erling Haaland Clash of Clans’a Ne Zaman Gelecek?

Erling Haaland Clash of Clans’a 1 Mayıs 2024 tarihi itibariyle gelecek.