Ayakkabıcıların Gizlediği Formül: Bu Yöntem İle Ayakkabılarınız Yeni Alınmış Gibi Olacak

Ayakkabıcıların Gizlediği Formül: Bu Yöntem İle Ayakkabılarınız Yeni Alınmış Gibi Olacak
Çok sevilen ancak çabuk kirlendiği için tercih edilmeyen beyaz ayakkabılar için gizli formül ortaya çıktı. Bu formül ile ayakkabılarınızı ilk günkü haline getirebilirsiniz.

Kolay kombin yapılması ve sade bir tasarımı olması nedeniyle herkesin severek giydiği beyaz ayakkabılar, çabucak kirleniyor. Beyaz ayakkabılardaki bu sorunu çözmek için farklı yöntemler denense de ayakkabıcıların sırrı ortaya çıktı.

En Büyük Hata Çamaşır Makinesine Atmak

Ayakkabılarla ilgili yapılan en büyük hata çamaşır makinesine atmak. Makineler hem ayakkabının yapısına ve formuna zarar veriyor hem de yüksek sıcaklık nedeniyle lekeler ayakkabı dokusuna daha fazla işliyor. Ayakkabılardaki kirliliği ortadan kaldırmak için ise gizli formülü uygulamanız yeterli. Son derece doğal ve ayakkabılara hiç zarar vermeyen bu yöntem, deneyen herkesin favorisi oluyor.

ayakkabicilarin-gizledigi-formul.jpg

İşte O Gizli Formül

Ayakkabı temizliğinde kullanılması gereken tek ürün beyaz sirke. Asitli olması nedeniyle lekelerin ayakkabı kumaşlarından kolay bir şekilde çıkmasını sağlayan sirkeyi istediğiniz zaman pratik bir şekilde siz de kullanabilirsiniz. Bu işlemleri yapmak için bir sprey şişesi içerisinde bir miktar beyaz sirke dökün. Ardına aynı miktarda su ekleyin ve karıştırın. Sirkenin keskinliğini azaltacak su sayesinde gizli formülünüz hazır. Ardından istediğiniz zaman ayakkabılarınızın üzerine sıkın ve 5 dakika bekleyin. 5 dakika sonrasında ise bir bez ya da sünger yardımı ile ayakkabılarınızı silin. Sonuca siz de çok şaşıracaksınız!