Survivor'da Erkek ve Kadın Yarışması Yan Yana Yattı!

Survivor'da Erkek ve Kadın Yarışması Yan Yana Yattı!
Survivor All Star’da bu sezon dikkat çeken Yunus Emre ile Aleyna ikilisi arasındaki yakınlaşma bir kez daha kaydedildi. İşte o anlar…

Survivor All Star’da Aleyna ile Yunus Emre arasındaki yakınlık tüm Türkiye’nin dikkatini çekmişti. Sosyal medyaya taşınan bu durum, iki ismin de aileleri tarafından uyarı almasına neden olmuştu. Acun Ilıcalı’nın bir ödül oyununda uyarmak zorunda dahi kaldığı ikilinin uyarılara rağmen yakınlığa devam etmesi ise akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

“Uzak Dur” Uyarıları İşe Yaramadı

Evli olan Yunus Emre, eşinin Aleyna’dan uzak dur demesine rağmen bu konuda geri adım atmadı. Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi de benzer bir uyarı yapmıştı. Ancak Aleyna bu uyarıyı hepsi arkadaşım diyerek kapatmıştı. Ancak son bölümde ekranlara taşınanlar ise sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Yunus Emre ile Aleyna Birlikte Yattı

İkili arasındaki arkadaşlık hız kesmeden devam etti. Son bölümde bu kez izleyicinin dahi tepkisini çeken bir gelişme yaşandı. Ekranlara gelen görüntülerde iki ismin birlikte uyuduğu, yan yana yattığı görüldü. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda yarışmacıların birlikte yatmadığı, erkekler ve kadınların ayrı bölümlerde yattığı belirtilmişti. Ancak ikilinin aynı yerde yatmasının yanında yan yana yatmaları ve yakın temas halinde olmaları kamera görüntüleri ile kaydedildi. Bu görüntüler sonrasında prodüksiyondan bir hamle gelip gelmeyeceği, ailelerin bu duruma nasıl tepki vereceği merak edilmeye başlandı.

İşte o anlar;

survivor-all-star-yunus-emre-aleyna.jpg