Spotify 4 Ay 60 TL Kampanyası Başladı

Spotify 4 Ay 60 TL Kampanyası Başladı
Spotify 4 ay 60 TL kampanyasını başlattı. Kampanyadan yararlanarak 4 ay boyunca Spotify Premium üyeliğine 60 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Spotify son dakika kampanyasını mail üzerinden tüm abonelerine gönderdi. “Şimdi yolculuk nereye? Ruh halinin götürdüğü yere git.” denilerek duyurusu yapılan Spotify 4 ay 60 TL kampanyası, premium üyeliği olmayanlara büyük fırsat tanıyor. Türkiye’de en çok kullanılan müzik uygulamalarından birisi olan Spotify için siz de kampanya kapsamında 1 aylık fiyata 4 ay boyunca Spotify Premium sahibi olabilirsiniz.

4 Ay Spotify Premium Üyeliği 60 TL

“En iyi albümlerle çalma listelerini indir, güzel enerjileri istediğin her yere götür. Premium'u 4 ay boyunca 1 ay fiyatına kullan, çevrimdışı dinleme deneyiminin tadını çıkar.” denilen kampanyada yeni üyelere özel ve sadece bireysel planlar için geçerli. 4 ay sonrasında 59,99 TL’den aylık ödemeler ile devam ettirebileceğiniz üyelikte kampanyaya devam etme şartı bulunmuyor.

spotify-4-ay-60-tl-kampanyasi.jpg

Spotify 4 Ay 60 TL Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Spotify 4 Ay 60 TL kampanyasından yararlanmak isteyenlerin takip etmesi gereken adımlar şöyle;

Standart fiyatı 59,99 TL olan Spotify üyelik ücretinde üyelik alındıktan sonra bir sonraki faturalandırma 4 ay sonra yapılmaktadır. Ödeme sonrasında “Sonraki faturan x tarihinde kesilecek” denilerek kullanıcılar bilgilendirilmektedir.

4 Ay 60 TL Kampanyası 4 Ay Sonra İptal Edilebilir mi?

Çoğu kullanıcı sadece kampanyadan yararlanmak için üyeliği tercih ediyor. Daha öne Premium hesabı olmayan kullanıcıların yararlanabileceği bu kampanyada yeni üyelik alınarak da kampanyadan yararlanmak mümkün. 4 ay için ücret 59,99 TL ödendikten sonra 4 ay sonra ödeme yapılması zorunlu değil. Kullanıcılar 4 ay sonunda Premium üyeliğini yenilemeyerek normal ücretsiz sürümü kullanmaya devam edebilir.

Spotify 4 Ay Kampanyasında Son Tarih Açıklandı

Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için teklif son tarihi 21 Mayıs 2024. Bu tarihe kadar yapılacak işlemlerde Spotify 4 ay 60 TL kampanyasından yararlanabilirsiniz.