Kate Middleton Aylar Sonra İlk Kez Görüldü!

Kansere yakalanan ve kemoterapi alan Kate Middleton, tedavisi sona erdikten sonra ilk kez görüntülendi. İşte o kare…

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Kate Middleton, yakalandığı hastalığı duyurarak sevenlerini üzmüştü. Erken teşhis ile kanseri atlatması beklenen ünlü isim, kemoterapi tedavisine başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde tedavisine bittiği yönündeki gelişmelerin paylaşıldığı Kate Middleton, tedavi sonrasında ilk kez görüntülendi. Uzaktan fotoğrafı çekilen prenses, sosyal medyadan da beğeni gönderdi.

Tedavi Sonrasında Kate Middleton İlk Kez Görüldü

Londra’da bale izleyen prenses, sosyal medyadan da beğeni yaptı. Yeniden görüntülenmesiyle birlikte ülke basınında Kate Middleton’ın görevlerine geri döneceğine yönelik bilgilere yer verildi. Kraliyet ailesinden konuyla ilgili hiçbir paylaşım yapılmadı. Ancak milyonlarca vatandaş Galler Prensesi Kate’in sağlığına kavuşmasını ve müjdeli haberin paylaşılmasını bekliyor. İşte prensesin son görüntüsü;

Kate Middleton 42 Yaşında

42 yaşındaki Prenses yaklaşık 2 saat süren gösteriyi izledikten sonra aracıyla evine geri döndü. Ancak sosyal medyanda beğenilerini ileten Kate Middleton sanatçılara ve ekibe tebrik mesajı yayınladı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre kansersiz bir yaşama alışmaya çalışan prensesin daha fazla etkinlikte yer almak istediği ve yakın zamanda bu konuyla ilgili de açıklama yapacağı öne sürüldü.

Dünya Haberleri