Koç Holding Yeni Çalışma Düzenine Geçiyor

Koç Topluluğu tarafından sonbaharda iş gücü yönetiminde büyük bir değişiklik yapılacak.

Arçelik, Beko, Tofaş ve Yapı Kredi gibi önemli kuruluşların bünyesinde yer aldığı Koç Holding'de 1 Eylül'den itibaren yeni bir çalışma modeli benimsenecek.

Sonbaharda ofise dönmeye hazırlanan Koç Topluluğu'nda 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren yeni bir çalışma modeline geçilecek.

Fortune Türkiye'deki habere göre, ağustos ayında yapılacak resmi açıklamadan sonra Koç Topluluğu çalışanları 4, yöneticiler 5 gün ofiste olacak.

Öte yandan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, holdingin 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda açıklamalar yaptı.

Mevcut işlerde ve yeni alanlarda yatırımların sürdüğünü açıklayan Koç, Arçelik ve Whirlpool’un Avrupa’daki iştiraklerinin birleşmesinin bu stratejinin bir parçası olduğunu ifade etti. Tofaş'taki son durumu da paylaşan Koç, şirketin Stellantis ile Türkiye satış ve dağıtım şirketini satın almak için Rekabet Kurumu onayını beklediğini kaydetti.

Ford Otosan'ın ticari araç üreticisi olarak yatırımlarına devam ettiğini belirten Koç, topluluğun yenilenebilir enerji yatırımlarının da sürdüğünü aktardı.

Gündem Haberleri