Eş Durumu Atama Sonuçlarında Son Durum Ne?

Eş durumu atama sonuçları için bekleyiş sürüyor. Peki eş durumu atama sonuçlarında son durum ne? Ne zaman açıklanacak?

Türkiye’de kamu kurumlarında çalışan memurların eşlerinin çalıştığı yerlere yakın yere atanabilmesi adına eş durumu atama işlemleri yapılıyor. Başvurular sonrasında değerlendirilen atamalar için 2024 başvuruları yapıldı. Binlerce kişi, eş durumu atama sonuçları duyurusunu bekliyor. Peki bu konudaki son durum ne? eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Eş Durumu Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Türkiye’de sağlık, güvenlik ve eğitim gibi pek çok farklı alanda yapılan eş durumu atamalarında memurların başvuru yapması yeterli oluyor. Aile birliğinin sağlanması adına yapılan bu uygulamalarda 2024 süreci henüz tamamlanmadı. Eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunu sürekli gündeme getiren bu konuyla ilgili son dakika duyurusu geldi. 15 Ağustos’a kadar sürecin devam edeceği ifade edilirken başvuruların bugün de yapılabileceği belirtildi. 1 hafta sonrasında ise sonuçlar açıklanacak.

Eş Durumu Atama Sonuçları Duyuru Tarihi

eş durumu atama sonuçları duyurusu 22 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. 1 hafta sonra yapılacak duyuru ile birlikte ataması yapılan memurlar belirlenecek. Sonuçlar için personel.meb.gov.tr adresi gibi kurum resmi siteleri üzerinden bilgi alınabilecek. Ataması yapılanların ise 23 Ağustos itibariyle ilişiş kesme ve yeri atanan yerde işe başlama işlemleri yapılacak.

Gündem Haberleri