Yoğun Bakımdaki Aydemir Akbaş'tan Üzen Haber

Kanser teşhisi sonrasında tedavisine başlanan Aydemir Akbaş hastanede yoğun bakıma alındı.

Kanser teşhisi konulan Aydemir Akbaş, geçtiğimiz günlerde evinde baygın bir şekilde bulunmuştu. Acil şekilde hastaneye kaldırılan Aydemir Akbaş’a hastanede müdahale edilmiş ve tedavisine devam edileceği belirtilmişti. Ancak son günlerde sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde öne sürülen iddialar Aydemir Akbaş’ın yakınlarından sert tepki aldı.

Aydemir Akbaş Entübe mi Edildi?

Aydemir Akbaş entübe edilmedi. Ancak öne sürülen iddialarda Aydemir Akbaş’ın durumunun ilerlediği ve entübe edildiği öne sürüldü. Bu haberlere inanan pek çok kişi ise Aydemir Akbaş’ın öldüğünü sanarak sosyal medyadan başsağlığı mesajlarını yayınlamaya başladı. Bu haberler üzerine ise ilk açıklamalardan birisi Özgür Aksoy’dan geldi. Aksoy Aydemir Akbaş’ın ölmediğini ve entübe edilmediğini söyledi.

Aydemir Akbaş’ın Tedavisi Sürüyor

Aydemir Akbaş’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Aksoy tepkisini şöyle dile getirdi;

Kimse asılsız haberlere itibar etmesin böyle bir zamanda bir durumdan bile faydalanmaya çalışan kötü kalpli insanlar maalesef çok fazla Aydemir abimiz yoğun bakımda tedavisi devam etmekte. Aslı ve arkası olan haber siteleri haber kanalları dışında hiç kimseye itibar edip prim vermeyelim dualarımız ustamızla.

Gündem Haberleri