Arda Turan Kendisini Yerden Yere Vurdu

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, hayatı için çekilen belgeselde kendisiyle ilgili ağır eleştiriler yaptı. İşte o açıklamalar..

Eski milli futbolcu olan ve şu anda Eyüpspor teknik direktörü olarak görev alan Arda Turan’ın hayatı özel bir belgesele konu oldu. Arda Turan: Yüzleşme adı ile yayınlanan belgeselde, hayatındaki pişmanlıkları bir bir anlatan Arda Turan’ın samimi itiraflarda bulunması da dikkat çekti.

Arda Turan’dan Ekonomi İtirafı

Ekonomi hakkında bilgisi olmadığını ancak ekonomi dergisine röportaj verdiğini söyleyen Arda Turan o dönemde "Türk ekonomisi çok iyi, dolarda biraz dalgalanma var, faizlerin düşmesi gerektiğini düşünüyorum.” demişti. Bu sözleri hakkında değerlendirme yapan Turan, bilgisinin olmadığı konularda yaptığı yorumlar için “Sıçmışım, rezillik” dedi. Belgeselin yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada gündem olan Arda Turan, şarkıcı Berkay ile yaşadığı kavgayı da pişmanlığı olarak anlattı.

Olayı hayatının en büyük hatası olarak değerlendiren Arda Turan bu konuda ise şunları söyledi;

Hakeme saldırma konusunda yanlışım. Ama en yanlış olduğum konu, bar kavgası da değil. Hastaneye silahla gitmek. Sen mafya babası mısın? Sana ne oluyor? Kendindeki bu kadar güç zehirlenmesi nedir? Bunların hepsi gerçek doğru.

Arda Turan’ın Belgeseli Hangi Platformda Yayınlanıyor?

Arda Turan: Yüzleşme belgeseli Amazon Prime’da yayınlandı. Ücretli platformda üyeliği bulunanlar belgeseli izleyebilir.

Gündem Haberleri