Dilan Polat Hapisten Ne Zaman Çıkacak?

Kasım ayı itibariyle cezaevine giren Dilan Polat için tutuksuz yargılama kararı geldi. Peki Dilan Polat hapisten ne zaman çıkacak? İşte detaylar.

Türkiye’nin en önemli gündemlerinden birisi olan Dilan Polat, Kasım 2023 tarihinde cezaevine girmişti. Kara para aklama iddiaları ile tutuklu yargılaması süren Dilan Polat’ın avukatları, tutuksuz yargılama için yaptıkları başvurudan olumlu sonuç aldı.

Dilan Polat İçin Tahliye Kararı

Dilan Polat için mahkemeden tahliye kararı geldi. Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı getirdiği Dilan Polat için tutuksuz yargılama kararını açıkladı. Böylece Dilan Polat için cezaevi süreci de şu an için sona ermiş oldu. Sosyal medyada gündem olan bu durum için bazı kullanıcılar tepki gösterirken bazıları da büyük sevinç yaşadı. Tahliye kararı sonrasında akıllarda yer alan soru ise “Dilan Polat hapisten ne zaman çıkacak?” oldu.

Dilan Polat Hapisten Ne Zaman Çıkacak?

Dilan Polat tahliye kararı kapsamında bugün cezaevinden çıkacak. Avukatları tarafından yapılan açıklamalarda MASAK raporunda ünlü isim için suçun isnat edilmediği ve sağlık durumunun da cezaevinde kalmak için uygun olmadığı belirtilmişti. Mahkeme tüm bu ifadeler ve inceleme sonucunda tutuksuz yargılama yönünde karar aldı.

Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Polat’ın bugün cezaevinden çıkması beklendiği gibi çıkışın gizli mi yoksa açık şekilde mi yapılacağı bilinmiyor. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat ise tutuklu olarak yargılanacak.

Gündem Haberleri