Fatih Portakal Sözcü TV'ye Geri Döndü!

Fatih Portakal’ın Sözcü TV’den ayrıldığı konuşulurken geri döndüğü duyuruldu. Fatih Portakal’ın geri dönüş klibi gündem oldu.

Sezon boyunca ekranlarda yer alan pek çok isim yeni sezonda farklı kanallar ile anlaşma sağladı. Sözcü TV’de Ana Haber Bülteni sunan ve geniş bir kesim tarafından beğeniyle takip edilen Fatih Portakal’ın yeni sezonda Sözcü TV’de olmayacağı iddia edilmişti. Fatih Portakal yeni sezonda ekranlarda olacağını net bir şekilde açıklamış olsa da hangi kanalda yer alacağına dair bilgi vermemişti. Bugün ise bu sır perdesi aralandı. Fatih Portakal’ın Sözcü TV’de Ana Haber Bülteni sunmaya devam edeceği özel bir klip çalışması ile duyuruldu.

Fatih Portakal Sözcü TV’de Haber Sunacak

Fatih Portakal’ın Sözcü TV’de yer almayacağının öne sürülmesindeki en önemli durum sözleşmesiydi. 14 Haziran 2024 tarihinde sözleşmesi sona eren ünlü ismin yeniden sözleşme imzalayıp imzalamayacağı bilinmiyordu. Ayrıca kanal yönetiminden de bu konuyla ilgili hiçbir detay basına verilmedi. Bugün ise Fatih Portakal ve Sözcü TV tarafından yapılan paylaşımlarda özel bir klip duyuruldu.

Klipte Fatih Portakal’ın Sözcü TV’ye geri döndüğü özel bir şekilde duyurulurken Formula 3 aracıyla pistte görülen Portakal iddialı açıklamalar yaptı ve şöyle dedi;

İşimiz başlıyor. Yeni sezon, yeni heyecanlar. Ama önce sesi gelsin.

Bu klip, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Binlerce kişi bu tanıtım klibini Acun Ilıcalı’nın kliplerine benzetti.

Gündem Haberleri