“Narin, Kürt Olduğu İçin Bulunamıyor' İddiası Büyük Tepki Çekti

Günlerdir tüm imkanların kullanılarak aranan Narin hakkında çıkan “Narin Kürt olduğu için bulunamıyor” iddiaları büyük tepki çekti.

9 gündür kayıp olan Narin Güran için çalışmalar sürüyor. Kapsamlı bir şekilde sürdürülen çalışmalarda sahada ve saha dışında binlerce personelin görev aldığı duyurulmuştu. Ancak bugün sosyal medyada yayılan bir haber kısa sürede gündem olurken milyonlarca kişiden de tepki aldı. Bir kişinin “Narin Kürt olduğu için bulunamıyor” şeklinde iddiası herkesin bam teline bastı. Kısa sürede binlerce mesajın atıldığı bu konuyla ilgili ünlü isimler de kayıtsız kalamadı.

Narin Güran Olayında Her Detay Değerlendiriliyor

Çok sayıda ihbarın yapıldığı Narin Güran olayında her bir detay titizlikle araştırılıyor. Öyle ki Narin Güran’ın abisinin kolundaki ısırık izi için dahi Adli Tıp Kurumu tarafından inceleme yapıldı. Bir vatandaşın sosyal medyadan yaptığı 'Sosyal medya Narin için seferber olmuş ama Narin Kürt olduğu için devlet kılını dahi kıpırdatmıyor' yorum herkesin tepkisini çekti. Vatandaşlar, devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini ve bölgede yoğun bir çalışmanın sürdürüldüğünde dikkat çekti. Bu iddialara Gülben Ergen de kayıtsız kalamadı.

Gülben Ergen konuyla ilgili sitem dolu sözler söyledi. Ünlü ismin açıklaması şöyle;

“Devletin tüm birimleri gece gündüz demeden ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Yapmaya devam ediyorlar. Jandarma, asker, emniyet seferber oldu. Bu art niyetlilere inanmayın”

Gündem Haberleri