MasterChef’te Onur Yarışmadan Ayrılacak mı? Onur’a Ne Oldu?

MasterChef fragmanında yarışmacılardan Onur’un yaşadığı talihsiz kazaya yer verildi. Peki, Onur’a ne oldu? MasterChef’te Onur yarışmadan ayrılacak mı? İşte detaylar.

MasterChef 2024’te tempo, heyecan ve kazalar eksik olmuyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm için yayınlanan MasterChef fragmanında yarışmada yaşanan bir kazaya yer verildi. Bir anda Türkiye’nin gündeminde yer alan bu kaza sonrasında MasterChef Onur yarışmaya devam edecek mi soruları da gündeme geldi. Peki MasterChef yeni bölümde neler yaşanacak? MasterChef Onur’a ne oldu?

MasterChef Onur’a Ne Oldu?

MasterChef fragmanına kızgın yağın olduğu tencereyi taşıyan Onur bir anda dengesini kaybetti. Tencere ile birlikte yere düşen Onur tencereden sıçrayan yağ nedeniyle yaralandı. El, kol ve yüz bölgesine yağ sıçrayan oyuncuya acil müdahale yarışma alanında yapılırken sonrasında ne olduğu aktarılmadı.

MasterChef’te Onur Yarışmadan Ayrılacak mı?

Kızgın yağ nedeniyle yanan Onur’un yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak olay anında diğer yarışmacıların “Suratı yandı çocuğun,” “Elleri, kolları ve yüzü yandı” şeklinde sözleri, oldukça tehlikeli bir kazanın yaşandığını gözler önüne serdi. İddialara göre Onur yarışmaya devam edemeyecek.

Olay sonrasında şefler olayın nasıl gerçekleştiğini izledi ve sonrasında yarışmacılara kızdı. Tüm yaşananlar bu akşamki yeni bölümde ekranlara gelecek.

Gündem Haberleri