Suzuki Swift Kasım'da Türkiye'de Satışa Çıkacak

Suzuki’nin yeni modeli Suzuki Swift Kasım ayı itibariyle Türkiye2de satışa çıkacak. 23 Ekim’de ön siparişler başlıyor.

Yeni Suzuki Swift için tanıtım yapan Suzuki, Türkiye’deki satış sürecine yönelik resmi bilgilendirmeyi de yaptı. Ekim ayı itibariyle ön sipariş dönemi başlayacak yeni Suzuki Swift, Kasım ayında da genel satışa açılacak. Türkiye’nin son dönemlerde daha fazla tutulan modellerinden birisi olan Suzuki Swift, yenilenmiş sürümüyle daha fazla dikkat çekiyor.

Suzuki Swift Ön Siparişleri Başlıyor

Suzuki Swift ön siparişleri 23 Ekim’de başlayacak. Bu tarih itibariyle ön sipariş verebilecek kullanıcılar ön sipariş avantajlarından da yararlanabilecek. Ön sipariş dönemi sonrasında genel satış süreci ise Kasım itibariyle başlayacak. İkonik serinin devamı olacak Suzuki Swift için düşük tüketim, yüksek performans ve kaliteye vurgu yapıldı.

Suzuki Swift özellikleri arasında ilk bakışta dikkat çeken 1.2 litrelik benzinli motor. 100 kilometrede 4.7 litre yakıt tüketimine sahip olan araç, Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarına göre 100 kilometrede 211 TL’lik bir tüketim yapacak. Akıllı hibrit teknolojisinin de yer aldığı araçta tüketimlerin çok daha düşük seviyelerde olması bekleniyor

Yeni Suzuki Swift Özellikleri

Suzuki’nin tanıtımlarında yeni Suzuki Swift için motor verimliliğine de dikkat çekildi. Araç tasarımında radikal değişiklikler yapılmazken gücü simgeleyecek bazı detaylara yer verilmiş durumda. 16 inç jant, sportif arka tasarım, L şeklinde LED aydınlatmalar ve çift renk seçenekleri Suzuki Swift’te öne çıkan detaylar.

Araç resmi satış fiyatları henüz açıklanmadı. 23 Ekim’de araç fiyatlarının duyurulması bekleniyor.

Gündem Haberleri