Şahan Gökbakar'dan İptal Edilen 29 Ekim Kutlamalarına Tepki

TUSAŞ’a yönelik yapılan saldırı sonrasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edilmesine Şahan Gökbakar’dan tepki geldi.

Sosyal medyanda yaptığı paylaşımlar ile Türkiye’de gündem olan Şahan Gökbakar, bu sefer iptal edilen 29 Ekim kutlamalarına yönelik sitem etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim, Ankara ve İzmir’de iptal edilen etkinlikler için farklı bir bakış açısı ile yaklaşım sergiledi.

Şahan Gökbakar’dan Tepki

Dün Türkiye’de büyük bir üzüntü yaratan ve bir o kadar tepki toplayan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ye (TUSAŞ) terör saldırısında 5 kişi şehit olmuştu. Bu olayın ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programları da bir bir iptal edilmeye başlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hemen ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden de iptal kararı geldi.

Açıklamalarda "Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek olan tüm etkinlikler, Kahramankazan ilçemizde gerçekleşen hain terör saldırısı sebebiyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." denilirken olayla ilgili Bolu’dan farklı bir karar geldi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kutlamaların iptal edilmeyeceğini ve teröre inat bir şekilde yapılacağını söyledi.

Şahan Gökbakar’dan Tepki

İptal edilen etkinlikler için sosyal medya ikiye bölündü. Olaya tepki gösteren ünlü isimlerden birisi de Şahan Gökbakar oldu. İptal edilmesine yönelik hesabından paylaşım yapan ünlü isim "Cumhuriyet Bayramı'nı asıl bugünlerde daha yüksek sesle, gururla ve coşkuyla kutlamalıyız. Kutlamaları iptal etmek büyük bir hata olur!" dedi.

Gündem Haberleri