Kemal Kılıçdaroğlu'ndan keskin çıkış: Pirüpak bir ülke bırakacağım gençlere

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Şengül Hablemitoğlu'nun paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, "Mafyalar, yolsuzlar, 5’li çeteler, çantacılar, örgütler, uyuşturucu baronları, komisyoncular, soysuzlar… Size sesleniyorum, hepinizin canı cehenneme! Her tarafı lağım kokusu sardı. Bu devleti sizden temizleyeceğiz. Pirüpak bir ülke bırakacağım gençlere. Mirasım bu olacak." dedi.

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelilerinden emekli albay Levent Göktaş‘ın gündeme bomba gibi düşmesinin ardından Necip Hablemitoğlu eşi Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, Twitter hesabından “Leş pazarlıklar dönüyor belli ki, leş adamların elinde oyuncak olmuş memleket” diyerek mesaj yayınladı.

"MİRASIM BU OLACAK"

Şengül Hablemitoğlu’nun bu tepkisinin ardından paylaşımını kendi yazdığı tweet ile alıntılayan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’da paylaşımda bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu paylaşımında "Mafyalar, yolsuzlar, 5'li çeteler, çantacılar, örgütler, uyuşturucu baronları, komisyoncular, soysuzlar… Size sesleniyorum, hepinizin canı cehenneme! Her tarafı lağım kokusu sardı. Bu devleti sizden temizleyeceğiz. Pirüpak bir ülke bırakacağım gençlere. Mirasım bu olacak." ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri