TMSF, İNTERDEPO BAYRAKLI GAYRİMENKUL’Ü SATIŞA ÇIKARDI

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), amme borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı. Muhammen bedeli 100 milyon TL olarak belirlenen işletmenin ihalesi 23 Ağustos’ta yapılacak....

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), amme borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı. Tahmini bedeli 100 milyon TL olarak belirlenen işletmenin ihalesi 23 Ağustos’ta yapılacak.

TMSF, İnterdepo Uluslararası Özel Antrepo İşletmeciliği AŞ’ye ait amme borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satışa çıkardı. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, tahmini bedeli 100 milyon TL olarak belirlenen işletmenin ihalesi 23 Ağustos’ta yapılacak. İhale, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek.

İHALEYE SON TEKLİF VERME TARİHİ

Şartnamede belirtilen idari zarf içinde verilecek belgeler, üzerlerinde asıl veya kopya olduklarını belirten kayıtlarla, 1 (bir) asıl ve 1 (bir) kopya olarak, mali zarf ise 1 (bir) asıl olarak, en geç 22 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:00’ya kadar ‘Satış Komisyonu’na kapalı ve üzeri imzalı zarf içinde elden teslim edilecek.

İNTERDEPO ULUSLARARASI ÖZEL ANTREPO İŞLETMECİLİĞİ AŞ TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜĞÜN KAPSAMINDA 

İnterdepo Bayraklı Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, İzmir Bayraklı’da kargir depo ve idare binası ve arsası niteliğindeki 3 bin 597 metrekare alanlı gayrimenkulün 1815/2400 oranındaki hissesi ile İnterdepo Uluslararası Özel Antrepo İşletmeciliği AŞ ile kiracısı arasında imzalanan kira sözleşmesinden oluşuyor.

 

Ekonomi Haberleri