Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu tayin edildi mi?

Müge Anlı'nın eşi İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu atandı mı, tayin edildi mi? soruları merak konusu oldu. İşte cevabı...

Yaz dönemi atamaları çerçevesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde büyük değişim oldu. 21 Emniyet müdürü ve emniyet amiri farklı illere gönderildi. 12 emniyet müdürü ve amiri ise İstanbul'da vazifeye başladı.

Kararların sonrasında 25 Haziran'da Müge Anlı ile evlenen İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun akıbeti merak edilir oldu. Vatandaşlar, "Şinasi Yüzbaşıoğlu tayin oldu mu? Müge Anlı'nın eşi atandı mı?" gibi soruları sormaya başladı.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU TAYİN OLDU MU?

Tayin ve atama kararlarında Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun ismi yoktu. Yüzbaşıoğlu, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü vazifesini sürdürecek.

Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran'da dünya evine girdi. Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Adana doğumlu ve 58 yaşında. 2021 senesinde İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ataması yapılan Yüzbaşıoğlu, daha önce Adana Emniyet Müdürlüğü'nde çalışmıştı.

Gündem Haberleri