Müge Anlı sezona hızlı başladı! Mehmet Karahan cinayeti aydınlatıldı mı? DJ Gezgin cinayetinde son durum ne?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonunda DJ Gezgin cinayeti işlenmeye devam ediyor. 5 sene önce şüpheli bir şekilde kaybolan DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan’ın öldürüldüğü tahmin ediliyor. Kardeş Fatma Karadağ, abisinin öldürüldüğünü ileri sürüyor. Peki DJ Gezgin cinayetinde son durum ne? DJ Gezgin'in katili ortaya çıktı mı? Fatma Karadağ DJ Gezgin'in cesedinin yerini söyledi mi?

DJ Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan'ın cinayeti tüm Türkiye'yi ekranlara çekmişti. Mehmet Karahan, 5 yıl önce sırra kadem bastı ve o günden beri nerede olduğu bilinmiyor. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programın işlenen olayda ortaya çıkan fotoğraflarda Mehmet Karahan'ın kulağının patladığı, dayak yediği fark edildi. DJ Gezgin'in kız kardeşi Fatma Karadağ, kardeşinin öldürüldüğünü tahmin ediyor. Peki, DJ Gezgin kimdir? DJ Gezgin'i kim öldürdü? Mehmet Karahan cinayeti aydınlatıldı mı? İşte detaylar...

DJ GEZGİN CİNAYETİNDE NE OLDU?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonuna DJ Gezgin ile başladı. Programda DJ Gezgin'in cesedine ulaşılamadığı ifade ediliyor. 5 yıl önce sırra kadem basan Mehmet Karahan'ın izine rastlanamıyor. Abla Fatma Karadağ, hala eski sevgilisi Cemal Durmaz'ın cinayet şüphelisi olduğunu düşünüyor. Fatma Karadağ, evlerinin Cemal Durmaz'a Mehmet Karahan için fidye niyetine satıldığını söyledi. Fatma Karadağ, Cemal Durmaz'ın asla DJ Gezgin'in cesedini nereye gömdüğünü itiraf edemeyeceğini belirtmesi dikkat çekti.

DJ GEZGİN KİMDİR?

Manisa'da hayatını sürdüren Mehmet Karahan, 5 yıl önce şüpheli şekilde ortadan yok oldu ve bir daha kendisinden bir ize rastlanamadı. Geçen 5 yılın ardından DJ Gezgin'den hiç haber alınamadı. Kayıp olarak aranan Mehmet Karahan'ın kardeş Fatma Karadağ, Müge Anlı'ya katılarak kardeşini aramaya başladı. Müge Anlı ve Tatlı Sert programında bu haftanın konusu, Mehmet Karahan'ın öldürülüp öldürülmediğini bulmak.

Gündem Haberleri