Denizlispor kafilesi trafik kazası yaptı! Futbolcular yaralandı

Boluspor deplasmanından dönen Denizlispor kafilesi kaza yaptı. Kazada aralarında futbolcuların da olduğu 12 kişi yaralandı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 3-0 yenildiği Boluspor deplasmanından dönerken trafik kazası geçirdi.

2 puanla düşme hattında olan Denizlispor kafilesini taşıyan araçlardan biri Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi civarında aydınlatma direğine çarpıp yan yattı.

Kaza neticesinde 4'ü futbolcu toplam 12 kişinin yaralandığı kaydedildi. Minibüste bulunan altyapı oyuncularından Ahmet Tekin'in ayağının kırıldığı, diğer iki altyapı futbolcusu Emre Sıngın ve Berkant Gündem'in hafif yaralandığı kaydedilirken, masör Özlem Karakaya, medya sorumlusu Altay Varol ve Mustafa Yıldırım da farklı yerlerinden yaralandı.

Kazanın sonrasında Denizlispor'dan paylaşılan açıklama şu şekilde:

"Dün akşam oynanan Boluspor karşılaşmasının ardından şehrimize dönmek üzere yola çıkan kafilemizde bulunan takım çalışanlarımızın yer aldığı minibüs kaza yapmıştır. Araçta bulunan personellerimizin ilk müdahaleleri gerçekleştirilerek ambulanslar ile Tekden Hastanesi'ne sevkleri yapılmaktadır. Kafilemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Spor Haberleri