Müge Anlı'ya doğum gününde görülmemiş jest! Stüdyoya lüks limuzinle geldi

ATV’de uzun yıllardan bu yana Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyicilerin evine konuk olan Müge Anlı Bugün hem doğum gününü hem de 3000’inci programı kutladı. Çiçeklere boğulan Müge Anlı, sabah stüdyoya limuzinle geldi.

ATV ekranlarının  başarılı ismi Müge Anlı, bugün 3000. program ve doğum gününü bir arada kutladı. 19 Aralık tarihinde dünyaya gelen Müge Anlı Yaşını açıklanmasa da izleyicilerle birlikte coşkulu bir kutlama ya imza attı. Yaklaşık 15 yıldan bu yana Her Sabah ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 3000. bölümü de büyük bir Coşku ile kutlandı.

HEM DOĞUM GÜNÜ HEM DE 3000 PROGRAMI!

,Ekranların sevilen yüzlerinden olan Müge Anlı, bugün canlı yayında doğum gününü kutladı. Stüdyo adeta bir çiçek bahçesine dönerken Müge Anlı’nın hayranları da tıka basa stüdyoyu doldurdu. Müge Anlı’nın doğum günü 3000. programa denk geldi. Çifte heyecan yaşayan ünlü sunucu, canlı yayına çıktığı anda stüdyoda alkış Tufanı koptu.

MÜGE ANLI'YA ÇİCEK YAĞDI

Hem doğum gününü hem de 3000’inci önce program Heyecanımı bir arada yaşadığını belirten ünlü sunucu Müge Anlı, bundan Sonrasında da azim ve kararlılıkla devam edeceğini dile getirdi. Kendisine destek olan annesine eşine kızına ve kardeşlerine ve gelinlerine de Teşekkür ederim Müge Anlı, Hayattaki her şeyin bir sonu olduğunu ancak ailenin tek varlık olduğunu dile getirdi.

Yaşam Haberleri