MUSTAFA ŞENTOP: AZERBAYCAN'IN TAHRAN BÜYÜKELÇİLİĞİ'NE YAPILAN ALÇAK SALDIRIYI KINIYORUM

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliği’ne yapılan saldırı ile ilgili olarak Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahiba Gafarova'yı aradı. Büyükelçiliğe yapılan saldırı hakkında bilgi alan Şentop, taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Sosyal medya hesabından da saldırıya ili...

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliği’ne yapılan saldırı ile ilgili olarak Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahiba Gafarova'yı aradı. Büyükelçiliğe yapılan saldırı hakkında bilgi alan Şentop, taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Sosyal medya hesabından da saldırıya ilişkin paylaşım yapan Şentop, “Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliği'ne yapılan alçak saldırıyı kınıyorum” dedi.

Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliği’ne bugün sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; saldırı, bugün Bakü saatiyle 08:30 sıralarında yapıldı. Saldırıda büyükelçiliğin güvenlik teşkilatı başkanı hayatını kaybetti, iki güvenlik görevlisi ise yaralandı.

ŞENTOP, AZERBAYCAN MİLLİ MECLİS BAŞKANI’NDAN BİLGİ ALDI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliği’ne yapılan saldırı ile ilgili olarak Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahiba Gafarova'yı aradı. Büyükelçiliğe yapılan saldırı hakkında bilgi alan Şentop, taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un sosyal medya hesabından saldırıya ilişkin yaptığı paylaşım ise şöyle:

"Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliği'ne yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Azerbaycan Milli Meclis Başkanı, kıymetli dostum Sahiba Gafarova'yı arayarak saldırıda şehadete yükselen kardeşimiz için duyduğumuz üzüntüyü ifade edip, kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerimizi ilettim."

Gündem Haberleri