7,7 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM, 10 İLİ VURDU… KAHRAMANMARAŞ’TA BİR KİŞİ ENKAZ ALTINDAN 27. SAATTE KURTARILDI

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin ardından Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma ekipleri kent merkezindeki Trabzon Caddesi üzerinde yıkılan bir binanın enkazı altında kalan 30 yaşlarındaki bir yurttaşı depremin 27. saatinde kurtardı....

Haber: SERCAN İKE – Kamera: ÜNAL AYDIN

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin ardından Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma ekipleri kent merkezindeki Trabzon Caddesi üzerinde yıkılan bir binanın enkazı altında kalan 30 yaşlarındaki kadın yurttaşı depremin 27. saatinde kurtardı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkez üssü olmak üzere 10 ili etkileyen depremlerin ardından Kahramanmaraş kent merkezindeki Trabzon Caddesi üzerindeki yıkılan bir binada arama kurtarma çalışmaları, günün ilk ışıklarına kadar sürdü. Vatandaşlar, 30 yaşlarındaki  kadın yakınlarının enkaz altından çıkarılmasını, binanın önünde sabaha kadar endişe içinde bekledi.

Kadın yurttaş, depremin üzerinden geçen 27. saatin ardından bugün sabah 07.21'de arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Gündem Haberleri