BABACAN: “YOL ARKADAŞLARIM ADIYAMAN’DA HAYATINI KAYBETTİ. ARKADAŞLARIMA VE AİLELERİNE SABIR, VEFAT EDENLERE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Partimizin kurucuları, yol arkadaşlarım Münevver Helün Fırat, Abdurrahman Bilgiç, Bekir Sıtkı Aslan ve Ahmet Faruk Ünsal’ın çok sayıda yakını Adıyaman’da hayatını kaybetti. Arkadaşlarıma ve ailelerine sabır, vefat edenlere Allah’tan rahm...

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Partimizin kurucuları, yol arkadaşlarım Münevver Helün Fırat, Abdurrahman Bilgiç, Bekir Sıtkı Aslan ve Ahmet Faruk Ünsal’ın çok sayıda yakını Adıyaman’da hayatını kaybetti. Arkadaşlarıma ve ailelerine sabır, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum” mesajını yayınladı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin meydana gelmesi ile 10 ilde yıkıcı etki ortaya çıktı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, depremden etkilenen Adıyaman’da partisinin kurucu isimlerinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Babacan, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:

“Partimizin kurucuları, yol arkadaşlarım Münevver Helün Fırat, Abdurrahman Bilgiç, Bekir Sıtkı Aslan ve Ahmet Faruk Ünsal’ın çok sayıda yakını Adıyaman’da hayatını kaybetti. Arkadaşlarıma ve ailelerine sabır, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.”

Gündem Haberleri