ABB’DEN DESTEK ÇAĞRISI: “SIFIR EŞYA VE GIDA YARDIMLARINIZI BELKO SOĞUK HAVA DEPOSU’NA VE MACUNKÖY METRO İSTASYONU YAKININDAKİ OTOPARK ALANIMIZA YÖNLENDİREBİLİRSİNİZ”

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Türkiye'nin 10 ilinde yıkıma neden olan iki ayrı depremin ardından başlatılan yardım kampanyasına yeniden destek çağrısı yaptı. ABB, “Sıfır eşya ve gıda yardımlarınızı BELKO Soğuk Hava Deposu’na ve Macunköy Metro İstasyonu ...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Türkiye'nin 10 ilinde yıkıma neden olan iki ayrı depremin ardından başlatılan yardım kampanyasına yeniden destek çağrısı yaptı. ABB, “Sıfır eşya ve gıda yardımlarınızı BELKO Soğuk Hava Deposu’na ve Macunköy Metro İstasyonu yakınındaki otopark alanımıza yönlendirebilirsiniz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” açıklamasını yaptı.

ABB, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesinde meydana gelen ve birçok ilde yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedeler için yardım toplamaya devam ediyor. ABB tarafından bugün yapılan duyuruda, kampanyaya destek vermek isteyen başkentlilerin ‘sıfır eşya ve gıda yardımlarını’, Toptancı Hali Gazi Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 16’da bulunan Belko Soğuk Hava Deposu’na ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 296. Cadde'de bulunan Macunköy Metro İstasyonu'na götürebilecekleri belirtildi. ABB’nin açıklaması, şöyle:

Sıfır eşya ve gıda yardımlarınızı BELKO Soğuk Hava Deposu’na ve Macunköy Metro İstasyonu yakınındaki otopark alanımıza yönlendirebilirsiniz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız.”

Gündem Haberleri