MALATYA'DA KİLİS APARTMANI ENKAZINDA "SESİMİ DUYAN VAR MI" ÇAĞRISI YANITSIZ KALDI

6 Şubat depreminin büyük yıkıma yol açtığı kentlerden Malatya’da arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kilis Apartmanı’nda da devam eden çalışmalarda aramakurtarma ekiplerinin enkazın altına, “Sesimi duyan var mı” çağrısına yanıt gelmedi. Enkazda yakınlarının çıkarılmasını bekleyen vatandaş, “Kar...

TAMER ARDA ERŞİN

6 Şubat depreminin büyük yıkıma yol açtığı kentlerden Malatya’da arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kilis Apartmanı’nda da devam eden çalışmalarda arama- kurtarma ekiplerinin enkazın altına, “Sesimi duyan var mı” çağrısına yanıt gelmedi. Enkazda yakınlarının çıkarılmasını bekleyen vatandaş, “Kardeşim dün saat 4 gibi mesaj attı ‘yatak odasındayız’ diye” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden etkilenen Malatya’da arama- kurtarma çalışmaları bugün de devam ediyor. Kilis Apartmanı’ndan umutlu bekleyiş 4. gününde devam ederken arama- kurtarma ekiplerinin “Sesimi duyan var mı” çağrısına enkazın altından yanıt gelmedi.

Ailesinin enkazın altından çıkarılmasını bekleyen bir vatandaş, “Kardeşim dün saat 4 gibi mesaj attı 'yatak odasındayız' diye. AFAD yetkilileri ulaştı. Termal kameralar buraya yoğunlaştı. Aşağıda ısı olduğu tespit edildi” dedi.

Enkazın altındaki vatandaşların isimleri ise:

“Ayşegül Gökçe, Fehmi Gökçe, Betül ve Zeynep Gökçe.”

 

Gündem Haberleri