MERSİN BÜYÜKŞEHİR, HATAY’DA 3 AYRI BÖLGEYE İNTERNET ERİŞİM NOKTASI KURDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depreminin vurduğu kentlerden Hatay’da yaşanan iletişim ve internet erişimi sıkıntısını çözmek için harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Hatay'da 3 ayrı bölgeye internet erişim noktası kurdu....

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depreminin vurduğu kentlerden Hatay’da yaşanan iletişim ve internet erişimi sıkıntısını çözmek için harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Hatay'da 3 ayrı bölgeye internet erişim noktası kurdu.

Gerekli altyapıyı kuran ve internet güçlendirme çalışması yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da bulunan ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin İtfaiye Merkez Üssü’, ‘Samandağ’ ve ‘Vali Göbeği’nde internet erişim noktaları kurdu. 3 noktada kurulan ve ilerleyen günlerde sayısı 10’a çıkarılacak noktalar sayesinde bölgedeki vatandaşlar yakınlarıyla daha kolay iletişim kurabilecek.

Büyükşehir'in hem arama kurtarma çalışmaları yapanlara hem de birbirleri ile kesintisiz ve sağlıklı iletişim kurabilme ihtiyacı duyan depremzedelere vereceği bu hizmet ücretsiz olacak.

 

 

 

Gündem Haberleri