FATİH ERBAKAN, ANKARA’DA EVLERE YERLEŞTİRİLEN DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini ve yakınlarını kaybeden depremzedeleri, Ankara’da yerleştirildikleri evlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti....

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini ve yakınlarını kaybeden depremzedeleri, Ankara’da yerleştirildikleri evlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Fatih Erbakan, Ankara’nın Keçiören ilçesinde hayırseverler tarafından sağlanan konutlara yerleştirilen depremzedeleri bugün ziyaret etti.

Büyük depremden etkilenen Karataş, Karacabay, Nurdalman ve Koç ailelerini ziyaret eden Fatih Erbakan, beraberinde depremzede çocuklara oyuncak ve ailelere erzak yardımı götürdü. Erbakan, ailelerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Depremzede çocuklarla da bir süre sohbet eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a ziyaretlerde, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

 

Gündem Haberleri