KILIÇDAROĞLU: “KARARLIYIZ; DAYANIŞMA İÇİNDE YARALARIMIZI BİR AN ÖNCE SARACAĞIZ, BU ENKAZI KALDIRACAĞIZ. MİLLETİMİZ İLE EL ELE, YARININ TÜRKİYE’SİNİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı liderlerinin "deprem" özel gündemli toplantısının ardından "Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Sayın Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde bir araya geldik. Kararlıyız; dayanışma içinde yaralarımızı bir an önce saracağız, bu enkazı kaldı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı liderlerinin "deprem" özel gündemli toplantısının ardından "Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Sayın Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde bir araya geldik. Kararlıyız; dayanışma içinde yaralarımızı bir an önce saracağız, bu enkazı kaldıracağız. Milletimiz ile el ele, yarının Türkiye’sini yeniden inşa edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Millet İttifakı liderleri, bugün; "deprem" özel gündemiyle, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının ardından, sosyal medya hesabında; şu mesajı paylaştı:

“Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Sayın Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde bir araya geldik. Kararlıyız; dayanışma içinde yaralarımızı bir an önce saracağız, bu enkazı kaldıracağız. Milletimiz ile el ele, yarının Türkiye’sini yeniden inşa edeceğiz”

Gündem Haberleri