KARAMOLLAOĞLU: “MİLLETİMİZ MÜSTERİH OLSUN! BİZLER, OMUZLARIMIZDAKİ AĞIR SORUMLULUKLARIN FARKINDAYIZ. YARALARIMIZI BERABER SARACAK, BU ACI GÜNLERİ DE HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı liderlerinin "deprem" özel gündemli toplantısının ardından “Milletimiz müsterih olsun! Bizler, omuzlarımızdaki ağır sorumlulukların farkındayız. Yaralarımızı beraber saracak, bu acı günleri de hep birlikte aşacağız” açıklamasını yaptı...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı liderlerinin "deprem" özel gündemli toplantısının ardından “Milletimiz müsterih olsun! Bizler, omuzlarımızdaki ağır sorumlulukların farkındayız. Yaralarımızı beraber saracak, bu acı günleri de hep birlikte aşacağız” açıklamasını yaptı. 

Millet İttifakı liderleri, bugün; "deprem" özel gündemiyle, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, toplantının ardından, sosyal medya hesabında; şu mesajı paylaştı:

“Milletimiz müsterih olsun! Bizler, omuzlarımızdaki ağır sorumlulukların farkındayız. Yaralarımızı beraber saracak, bu acı günleri de hep birlikte aşacağız!”

Gündem Haberleri