AKŞENER: “HATAY’DA GERÇEKLEŞEN DEPREM DOLAYISIYLA MİLLETİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYOR; CAN VE MAL KAYBI YAŞANMAMASINI DİLİYORUM”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay’da bu akşam 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki depremin ardından; “Yaralarımız bu kadar derin, acılarımız bu kadar tazeyken her sarsıntı haberinde yeni bir üzüntü yaşıyoruz. Hatay’da gerçekleşen deprem dolayısıyla milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor;...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay’da bu akşam 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki depremin ardından; “Yaralarımız bu kadar derin, acılarımız bu kadar tazeyken her sarsıntı haberinde yeni bir üzüntü yaşıyoruz. Hatay’da gerçekleşen deprem dolayısıyla milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; Can ve mal kaybı yaşanmamasını diliyorum. Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın” mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay’da bu akşam 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki depremin ardından geçmiş olsun mesajı paylaştı. Akşener’in sosyal medya hesabında paylaştığı mesaj şöyle:

“Yaralarımız bu kadar derin, acılarımız bu kadar tazeyken her sarsıntı haberinde yeni bir üzüntü yaşıyoruz. Hatay’da gerçekleşen deprem dolayısıyla milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; Can ve mal kaybı yaşanmamasını diliyorum. Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın…”

Gündem Haberleri