KILIÇDAROĞLU: “ÇOCUKLARIMIZI DEPREMİN YARATTIĞI AĞIR TRAVMALARDAN KORUMAK ZORUNDAYIZ. ÖZELLİKLE MEDYA MENSUPLARINDAN, YAPTIKLARI YAYINLARDA BU HASSASİYETİ BEKLİYORUM”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Dün söylediğim gibi; medyada, evde, sokakta çocuklarla ilgili her şeyde çok daha dikkatli olmamız lazım. Çocuklarımızı depremin yarattığı ağır travmalardan korumak zorundayız. Özellikle medya mensuplarından, yaptıkları yayınlarda bu hassasiyeti bekliyorum” açık...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Dün söylediğim gibi; medyada, evde, sokakta çocuklarla ilgili her şeyde çok daha dikkatli olmamız lazım. Çocuklarımızı depremin yarattığı ağır travmalardan korumak zorundayız. Özellikle medya mensuplarından, yaptıkları yayınlarda bu hassasiyeti bekliyorum” açıklamasını yaptı. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Şubat depremlerinin ardından çocukların yaşadığı travma nedeniyle medya mensuplarına seslendi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında, şu açıklamayı yaptı:

“Dün söylediğim gibi; medyada, evde, sokakta çocuklarla ilgili her şeyde çok daha dikkatli olmamız lazım. Çocuklarımızı depremin yarattığı ağır travmalardan korumak zorundayız. Özellikle medya mensuplarından, yaptıkları yayınlarda bu hassasiyeti bekliyorum.”

Gündem Haberleri