İBB KÜLTÜR AŞ'NİN HARBİYE CEMİL TOPUZLU AÇIK HAVA SAHNESİ ETKİNLİKLERİNİN BİLET GELİRLERİ DEPREMZEDE KIZ ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLANACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür AŞ’nin ev sahipliği yaptığı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenecek etkinlikler 8 Nisan’da başlıyor. 8-20 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerin geliri depremzede öğrencilerin eğitimlerine harcanacak. ...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür AŞ’nin ev sahipliği yaptığı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenecek etkinlikler 8 Nisan’da başlıyor. 8-20 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerin geliri depremzede öğrencilerin eğitimlerine harcanacak.  

İBB iştiraklerinden Kültür AŞ’nin, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde düzenleyeceği etkinliklerin listesi belirlendi. 8-20 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerin bilet geliri, İstanbul Vakfı’nın Büyüt Hayallerini projesine bağışlanacak. Bu bağışlar da İstanbul’a gelen depremzede üniversiteli kız öğrencilere eğitim bursu olarak verilecek. İstanbullular da bilet alarak kız çocuklarının hayallerini büyütmesine destek olabilecek.

DAYANIŞMAYA ÜNLÜ AKINI 

Teoman’dan Göksel’e, Yalın’dan Gripin ve Rubato’ya kadar birçok ünlü isim ve grubun sahne alacağı konserler ve sahne şovları 8-20 nisan arasında her gün saat 21.00’de başlayacak. 

Sanatçı Arif Sağ ve Erdal Erzincan’ın yer alacağı 'Türküler Sevdamız' konseri ile oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun sergilediği 'Bir Delinin Hatıra Defteri' eseri de etkinliklere renk katacak. 

Gündem Haberleri