KILIÇDAROĞLU: “MEZARLIKTA ACILI İNSAN HER ŞEYİ SÖYLEYEBİLİR, YAPABİLİR; ACISINA VERMEK GEREKİR. BUGÜN BUNLARI KONUŞMAYALIM, KAYIPLARIMIZI HAKKIYLA ANALIM. LÜTFEN O İNSANIMIZI DA İFŞA EDECEK ŞEYLER YAPILMASIN”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da hayatını kaybeden depremzedelerin bulunduğu mezarlıkta, bir kişinin kendisine gösterdiği sözlü tepkiye ilişkin; “Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları kon...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da hayatını kaybeden depremzedelerin bulunduğu mezarlıkta, bir kişinin kendisine gösterdiği sözlü tepkiye ilişkin; “Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı’nın ilk günü, 6 Şubat depremlerinde büyük kayıp veren Adıyaman’a geldi. Kılıçdaroğlu’nun sabahleyin ilk ziyaret ettiği yerlerden birisi de Adıyaman Belediye Mezarlığı oldu.

“MEZARLIKTA ACILI İNSAN HER ŞEYİ SÖYLEYEBİLİR, YAPABİLİR; ACISINA VERMEK GEREKİR”

Burada bir kişinin sözlü tepkisi üzerine Kılıçdaroğlu, daha sonra Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim.”

 

Gündem Haberleri