SANKON, YABANCI BÜYÜKELÇİLERİ KAHRAMANMARAŞ’TA MİSAFİR EDECEK

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin merkezi Kahramanmaraş’ta ticaretin gelişmesi için Ankara’daki yabancı büyükelçi ve ticaret müsteşarlarını şehirde misafir edeceklerini açıkladı....

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin merkezi Kahramanmaraş’ta ticaretin gelişmesi için Ankara’daki yabancı büyükelçi ve ticaret müsteşarlarını şehirde misafir edeceklerini açıkladı.

SANKON Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: 

“Kuruluş olarak, deprem felaketi yaşayan şehirlerimizin yeniden kalkınması için SANKON Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın organizasyonuyla, Arap, Afrika, Avrupa, Asya ve Latin Amerika ülkeleri Ankara Büyükelçileri ve Ticaret Müsteşarlarını Kahramanmaraş’ta misafir edeceğiz. Büyükelçilerin ve katılım gösterecek diğer büyükelçilik yetkililerinin, Kahramanmaraş’ta ticari potansiyeli bulunan fabrikaları yerinde görerek, kendi ülkeleri ile ticari işbirlikleri kuracaklarına inanıyoruz. SANKON olarak, deprem felaketi yaşayan şehirlerimizin ekonomik kalkınması tamamlanıncaya kadar bu faaliyetlerimiz devam edecektir.” 

 

Gündem Haberleri