ENGİN ALTAY’DAN İMAMOĞLU’NA YÖNELİK PROVOKASYONA TEPKİ: "ATTIĞINIZ O TAŞLAR KALBİNİZE SAPLANACAK"

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik provokasyona tepki göstererek, “İnadına sakin olacağız, inadına sizin kirli dilinizi muhatap almayacağız, sizi o çirkinliklerinizle baş başa bırakacağız. Sevgi kazanacak, hoşgörü kazanacak. Attığınız o ...

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik provokasyona tepki göstererek, “İnadına sakin olacağız, inadına sizin kirli dilinizi muhatap almayacağız, sizi o çirkinliklerinizle baş başa bırakacağız. Sevgi kazanacak, hoşgörü kazanacak. Attığınız o taşlar kalbinize saplanacak. Ve emin olun her şey çok güzel olacak” dedi.

Engin Altay, bugün Erzurum mitinginde Ekrem İmamoğlu’na yönelik provokasyona Twitter hesabında yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Altay’ın paylaşımı şöyle:

“İnadına sakin olacağız, inadına sizin kirli dilinizi muhatap almayacağız, sizi o çirkinliklerinizle baş başa bırakacağız. Sevgi kazanacak, hoşgörü kazanacak. Attığınız o taşlar kalbinize saplanacak. Ve emin olun her şey çok güzel olacak.”

Gündem Haberleri