MANSUR YAVAŞ: "ELMADAĞ MKE ROKET VE PATLAYICI MADDE FABRİKASI'NDA GERÇEKLEŞEN PATLAMADA ŞEHİT OLAN İŞÇİLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Elmadağ MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda gerçekleşen patlamada şehit olan işçilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" açıklamasını yaptı....

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Elmadağ MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda gerçekleşen patlamada şehit olan işçilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" açıklamasını yaptı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda meydana gelen patlamada şehit olan işçiler için Twitter hesabında paylaşım yaptı. Yavaş, "Elmadağ MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda gerçekleşen patlamada şehit olan işçilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun" mesajını paylaştı.

 

Gündem Haberleri