MSB: TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'MİZ, TEL RIFAT VE MÜNBİÇ BÖLGELERİNDE 41 TERÖRİSTİ ETKSİZİ HÂLE GETİRDİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), “Üs bölgelerimize saldıran terör örgütü PKK/YPG’den hesap sormaya devam ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’miz, Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde tespit edilen terör yuvalarını vurarak 41 teröristi daha etkisiz hâle getirdi” açıklamasını yaptı....

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), “Üs bölgelerimize saldıran terör örgütü PKK/YPG’den hesap sormaya devam ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’miz, Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde tespit edilen terör yuvalarını vurarak 41 teröristi daha etkisiz hâle getirdi” açıklamasını yaptı.

MSB, Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde 41 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. MSB’nin sosyal medya hesabında bugün yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Üs bölgelerimize saldıran terör örgütü PKK/YPG’den hesap sormaya devam ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’miz, Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde tespit edilen terör yuvalarını vurarak 41 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Teröristleri kazdıkları çukurlara gömmeyi sürdüreceğiz.”

Gündem Haberleri