YERLİ VE MİLLİ PARTİ GENEL BAŞKANI MUTLU: “SPOR BAKANI NEREDE? KINAMA YAPIYOR, AYIPTIR”

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırısına tepki gösterdi. Mutlu, “Gençlik ve Spor Bakanı nerede? Kınama yapıyor, ayıptır. Gençlik ve Spor Bakanı derhal bir yasa tasarısı hazırlar, bu olayları önleyecek maddeleri Cumhurbaşkanı’na sunar, kınama nedir?” dedi.

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırısına tepki gösterdi. Mutlu, “Gençlik ve Spor Bakanı nerede? Kınama yapıyor, ayıptır. Gençlik ve Spor Bakanı derhal bir yasa tasarısı hazırlar, bu olayları önleyecek maddeleri Cumhurbaşkanı’na sunar, kınama nedir” dedi.

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, hakem Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Mutlu, şu değerlendirmeleri yaptı:

“Bu yumruk AK Parti’yi bitirdi. AK Parti milletvekili olmuş bir maganda, üstelik kulüp Başkanı olarak sahaya inip hakem dövüyor. Bu yumruk hakeme değil, önce Federasyona’dır. Aylardır televizyonlarda her gece hakemler timsahların önüne atıldı. Federasyonda çıt yok. Futbol eskileri ile hakem hurdaları yüzbinlerce maaş alarak, her gece hakemleri idam ettiler. Sonunda olacağı buydu. Zavallı Federasyon güya ligleri tatil etti. Siz kimi kandırıyorsunuz? Hakemler maça çıkmama kararı alınca mecburen liglere ara verdiniz...

“FEDERASYON DERHAL İSTİFA ETMELİDİR”

Federasyon derhal, bir saniye bile kaybetmeden istifa etmelidir. Gençlik ve Spor Bakanı nerede? Kınama yapıyor, ayıptır beyler. Gençlik ve Spor Bakanı derhal bir yasa tasarısı hazırlar, bu olayları önleyecek maddeleri Cumhurbaşkanı’na sunar, kınama nedir Allah aşkına? Hükümet dış politikada kaşıkla puan topluyor, şehir magandası olmuş, kifayetsiz ve görgüsüz AK Partili geçinen ezikler kepçe ile puanları harcıyor. AK Parti dikkat etsin ve tedbir alsın. AK Parti elbisesi giymiş sahtekâr fenomenler, tefeci futbolcular, yumrukçu magandalar, AK Partiye çok ama çok zarar veriyorlar.

“KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ”

Muhalefetin yıkamadığı AK Parti’yi bu sefiller yıkacak. Muhalefet bu serserilerin afişlerini yaptırsın, AK Parti seçim kaybeder. Gerçi aciz ve beceriksiz muhalefet asla iktidara layık değil. Ama vurdumduymaz ve lakayt davranan iktidar da bu magandaların faturasını ilk seçimde ödeyecektir. Kısacası bu son yumruk olayı ve magandanın AK Parti’nin ileri geleni olması, AK Parti’yi bitirmiştir. Ne yapalım? Kendi düşen ağlamaz. Tedbir almayan İktidarın da şikâyete hakkı yoktur.”

Gündem Haberleri