TÜRK TELEKOM’UN GENÇLİK MARKASI SELFY, GENÇLERE YÖNELİK TARİFELERİNİ YENİLEDİ

Türk Telekom, gençlik markası Selfy ile gençlere avantajlar sunuyor. Selfy, yenilenen ‘Her Anın Sponsoru’ mottosuyla birçok alanda gençlere sunduğu fırsatları genişletti.

Türk Telekom, gençlik markası Selfy ile gençlere avantajlar sunuyor. Selfy, yenilenen ‘Her Anın Sponsoru’ mottosuyla birçok alanda gençlere sunduğu fırsatları genişletti. 

Türk Telekom, müşterilerine en iyi deneyimi sunmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Türk Telekom’un gençlik markası Selfy, yenilenen ‘Her Anın Sponsoru’ mottosuyla bol internetli tarifeleri ve giyimden bilet indirimine kadar hayatın birçok alanında gençlere yönelik avantajlar sunuyor. 

Müşterilerini anlamaya yönelik araştırmalarla ihtiyaçları belirlediklerini, bu kapsamda da yeni ürün ve hizmetler geliştirdiklerini belirten Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden şu açıklamayı yaptı:

“Merkezinde insan bulunan her konu bizim için öncelikli. Bu noktada tüm paydaşların beklentilerini anlayarak, ihtiyaçlara yönelik doğru çözümleri sunmaya özen gösteriyoruz. 53 milyona yaklaşan müşterimizle Türkiye’nin dijital dönüşümünün öncüsüyüz. Kullanıcılarımıza en iyi müşteri deneyimini yaşatmak için araştırmalar yapıyoruz. Araştırmaların sonucunda, kullanıcılarımızın beklentilerine yönelik faydalar sağlıyoruz. Bu kapsamda, gençlerin değişen ve farklılaşan ihtiyaçlarına yönelik de avantajlar sunuyoruz. Gençlik markamız Selfy ile gençlerin ihtiyaçlarına yönelik fırsatlar sunuyor, gençlerin her anına değer katıyoruz. Selfy ile sunduğumuz avantajlarla birçok alanda gençlerin enerji dolu dünyasını zenginleştiriyoruz. Gençler de geçen yıldan bugüne kadar, sunulan marka iş birlikleri avantajlarından 350 binden fazla kez yararlandılar. Gençlik markamız Selfy’nin yenilediğimiz ‘Her Anın Sponsoru’ mottosuyla gençlerin kendileri için tasarladıkları mutlu anlarına destek olmayı amaçlıyoruz. Selfy’nin mottosunu değiştirmemizdeki çıkış noktamız, Selfy ile gençlerin özel anlarına değer katmaktı. ‘Her Anın Sponsoru’ mottomuzla bol internetli ve sınırsız içerikli tarifeler, esnek paketler; giyimden kahveye, oyundan hobiye, konserden otobüs biletine kadar birçok alanda avantajlar sunuyoruz. Düzenlediğimiz etkinliklerle ve festivallerle şehirlere ayrı bir renk kattığımız markamızla gençlerin her anında onların yanlarında oluyoruz.”

ADVERTORİAL YAYIN

Ekonomi Haberleri