Galatasaray'da skandal! Galatasaray Başkanı Elmas’ın odasını "böcek"le dinlemişler!

Galatasaray'da geçen sezon konuşulan 'köstebek' iddialarında yeni bir gelişme yaşandı. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas’ın odasına gizlenmiş iki adet 'böcek' bulunduğu iddia edildi.

Geçen sezon Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, özel konuşmaların daha evine gitmeden sızdırılmasından şikayet etmiş ve "köstebek" imasında bulunmuştu. Alınan bilgiye göre Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas’ın odasına gizlenmiş iki adet ortam dinleme cihazı bulunduğu iddia edildi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Galatasaray’da uzun zamandır konuşulan "köstebek" iddialarında skandal bir gelişme yaşandı. 

İddialara göre Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Elmas, 'köstebek' konunusunun peşini bırakmadı ve özel bir ekiple odasında arama yaptırdı. Yapılan arama neticesinde odasında “böcek” diye tabir edilen iki adet ortam dinleme cihazı bulundu. Başkan Elmas’ın hemen gerekli tedbirleri aldığı bildirildi.

Ortam dinleme cihazlarının kimin tarafından yerleştirildiği ve ne zamandan beri konuşulanların dinlendiğinin henüz bilinmezken, konunun yargıya intikal etmesinin an meselesi olduğu kaydedildi.

Spor Haberleri