Faul değil cinayete teşebbüs! Yerde yatan futbolcunun yüzüne tekme attı

Kırklareli'nde oynana Amatör Lig maçında Hürriyetspor’dan Talha Nazlı, rakibi Umut Karakaş’a tekme atıp kırmızı kart gördü. Nazlı bunun üzerine yerde yatan rakibinin suratına tüm gücüyle bir tekme daha attı. Karakaş'ın darbe sonrası çene, elmacık kemiği ve burnu kırıldı.

Kırklareli 1. Amatör Ligi B Grubu’nda dün Büyükmandıra Belediye Stadı’nda, Hürriyetspor ile Kuştepe Gençlikspor mücadele etti. Maçın 40’ıncı dakikasında Hürriyetspor’dan Talha Nazlı, rakibi Umut Karakaş’a tekme atınca, hakem Ömer Şıvka tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Kırmızı kart gören Talha Nazlı, bu defa aldığı tekmenin etkisiyle yerde kalan rakibi Umut Karakaş’ın yanına gidip yüzüne tekme attı. Yüzüne aldığı tekme ile kendinden geçen Umut Karakaş, ambulansla Babaeski Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada ilk muayenesi gerçekleştirilen Karakaş’ın çene ve elmacık kemiğiyle burunda kırıklar, sol gözünün altında ise 2 santimetre yırtık belirlendi. Umut Karakaş, buradaki tedavisinin sonrasında Edirne’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderilip tedaviye alındı.

Kuştepe Gençlikspor yönetim kurulu üyesi İbrahim Meriç, olaydan üzüntü duyduklarını söyleyerek, Hürriyetspor karşılaşmasında ilk golü attıktan sonra rakiplerinin sertleştiğini ifade etti. Karşılaşmayı seyrederken olanlar karşısında şoke olduğunu belirten Meriç, “Rakip takım oyuncusu bizim oyuncumuz Umut Karakaş’a uçarak tekme atınca kırmızı kart gördü. Oyuncumuz yerde kıvranırken, bu kez de gelip yüzüne tekme attı. Tekmenin sesini biz 50 metre uzaklıktan duyduk. Yerde yatan futbolcunun yüzüne tekme atmak resmen cinayete teşebbüs. Olayın ardından takımı sahadan çekmek istedik ama hakem oynattı. Maçı 3-0 kazandık” ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri